Τί είναι το Ημερολόγιο;

Το ημερολόγιο είναι ένα εργαλείο το οποίο έχει επιστημονικά αποδεδειγμένη δυνατότητα παροχής βοήθειας στην προσωπική εξέλιξη.

Ξεκίνα το Ταξίδι!

Η συγγραφή Ημερολογίου δεν είναι αυτό που νομίζεις! Έχει πολλά οφέλη και μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις στα βάθη της επίγνωσης του Εαυτού σου.

Ομαδικό Εργαστήρι!

Τα ομαδικά εργαστήρια Ημερολογίου πλησιάζουν! Θέλεις να ξεκινήσεις την συγγραφή του Ημερολογίου σου στη συντροφιά μας;

Ημερολόγιο | Journal

Αυτή η εξειδικευμένη πρακτική δεν είναι ίδια με την κλασική μορφή που είναι γνωστή σε όλους μας. Πρόκειται για έναν τρόπο συγγραφής Ημερολογίου για την διείσδυση στον βαθύτερο Εαυτό. Δεν αποτελεί κάποιου είδους θεραπείας, ούτε μπορεί να αντικαταστήσει την επαγγελματική και εξειδικευμένη βοήθεια ενός ειδικού.

journal writing

Εργαστήρια Ημερολογίου

Στα εργαστήρια μπορείς να μάθεις για τη δύναμη που κρύβεται μέσα στην δεξιότητα της γραφής. Σου δίνω ευκαιρίες πρακτικής άσκησης στην σύνθεση, την συγγραφή και τη χρήση του ημερολογίου. Επειδή οι έρευνες υποστηρίζουν τη χειρόγραφη συγγραφή, έναντι της πληκτρολόγησης, σου ζητώ να φέρεις στο εργαστήρι το επιλεγμένο σου ημερολόγιο.

journal writing

Ομαδικό εργαστήριο

Στο εργαστήριο θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους με το ίδιο ενδιαφέρον για το ημερολόγιο. Θα ανταλλάξετε απόψεις και καλές πρακτικές, συστήματα και ιδέες. Αυτό που είναι καλό να προσέξεις είναι να μην μοιραστείς με τους άλλους αυτά που δεν θέλεις! Όπως για παράδειγμα, το περιεχόμενο του δικού σου Ημερολογίου.

συνέδριο ομάδα

Εξειδικευμένη Γνώση

Σαφώς, πολλοί άνθρωποι διατείνονται να γνωρίζουν τα πάντα επι παντός επιστητού στις μέρες μας.

Όμως, ως επαγγελματίας και επιστήμονας στο πεδίο της Συμβουλευτικής, έχω φροντίσει να βελτιώσω την κατανόηση μου για το θέμα της Συγγραφής Ημερολογίου. Η προσπάθεια μου αυτή οδήγησε στην απόκτηση ενός διπλώματος στην Θεραπεία μέσω Συγγραφής Ημερολογίου και την υποστήριξη της Διεθνούς Συμμαχίας για Ολιστικούς Θεραπευτές (International Alliance of Holistic Therapists), συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά το πιο αγαπημένο μου εργαλείο ενδοσκόπησης: Το Ημερολόγιο. Η μελέτη για το θέμα έχει επεκτείνει την οπτική μου και θέλω να μεταδώσω αυτά που έχω μάθει, ή ανακαλύψει, σε άλλους ανθρώπους.

International Alliance of Holistic Therapists
qtq80-Gc2aAZ

Στα ομαδικά εργαστήρια θα μάθεις να χρησιμοποιείς αυτό το εργαλείο προς όφελος σου. Δεν αναφέρομαι στον προγραμματισμό. Δεν αναφέρομαι στην καταγραφή των γεγονότων. Η ομάδα θα αποτελείται απο περίπου 7 άτομα. Ένας απο τους σημαντικότερους όρους συμμετοχής είναι ότι δεν θα μοιραστούμε προσωπικά μας θέματα με την ομάδα.*

Επόμενο Βήμα!

Μάθε περισσότερα για τα εργαστήρια επικοινωνόντας μαζί μου!

* Οι συναντήσεις θα γίνουν ανώνυμα και δεν θα κοινοποιηθεί καμιά πληροφορία. Γι' αυτό, εάν σε ενδιαφέρει, μη διστάζεις!